Ove subote beogradski klaberi imali su priliku da ponovo uživaju u zvuku izraelskog progressive house producenta Guy J-a u Dobračinoj ulici. Nakon što je prošle godine na isti datum i u istom klubu oduševio publiku, ove godine odlučio je da nam predstavi svoj još uvek sveži album „The Threes, The Sea & The Sun”. Ovaj album nešto je mračnijeg stila od njegovog prethodnika „1000 Words” zbog čega je i izdat na Digweed-ovoj Bedrock etiketi i koji kritičari opisuju kao “izvanredan album producenta neverovatnog talenta”.

Otvorivši sa prošlogodišnjim hitom „Once In A Blue Moon“, obećao je publici očaravajuće putovanje kroz nežna i topla osećanja. Tokom narednih dva sata puštao je svoje hitove kao i trake drugih producenata koje su do sada izazivale najbolje reakcije publike čime je potvrdio da je njegovo iskustvo impresivno i široko. Publika se polako zagrejala i kada je na red došao novi mix njegove stare trake „Nirvana“ počeo je nezaboravan provod, a svima prisutnima će ova traka zasigurno ulepšavati sumorne dane svojim nostalgičnim melodijama. Još jedna traka sa novog albuma koju je publika izuzetno dobro prihvatila bila je „Sleep In My Arms“.

Domaća publika do sada je retko imala prilike da se susretne sa tako širokim spektrom emocija, koje su se mogle pročitati sa lica publike ali i samog maestra, ukazujući da su hipnotišući vajbovi u Tjubu bili veoma dugo iščekivani.

Majstor melodije i mešanja progresiva i techna učinio je veče u najmanju ruku dinamičnim i nezaboravnim, a zatvorivši svoj nastup sa jednom od omiljenih naših traka ovog umetnika – „Sahara“ – bilo je jasno da je veče savršeno uspelo. U tome su mu pomogli domaći DJ-evi Lukai i provereni duo Zwein koji već dobro poznaju lokalnu publiku zbog čega su znali kako da upotpune čitav događaj. Zasigurno žurka koja će se pamtiti i trake koje će nastaviti da se slušaju.  Novi album Guy J-a možete pronaći ovde.

Foto: Stefan Danilović
Send this to a friend