Techno izdavačka kuća iz Bara, Dangerous Minds, pravi svoju prvu žurku koja za cilj ima promovisanje čistog underground techno zvuka, ali i nosi brojna iznenađenja.

Ova žurka održaće se 30. septembra na jednoj od najljepših lokacija u Crnoj Gori, na Adi Bojani u poznatom Gecko Positive House klubu. Žurka počinje u 22 sata, a cijena ulaza je do ponoći 3 eura, nakon čega će biti 5.

Kao što smo već rekli, žurkom će vladati najfiniji underground techno zvuk a za to će se pobrinuti Forest People, Vesko Milić, kao i TZ Project i Shua koji će raditi b2b.

14249864_1173014762770374_3164049619345999_o

Forest People, Dragan Lakić, je jedan od glavnih techno ambasadora Bosne i Hercegovine, izdavao je za brojne poznate labele poput Planet Rhythm, Flash Recordings, Driving Forces, itd. A nastupao je širom svijeta u nekim od najpoznatijih “techno hramova.” Njegova vizija techna je duboka i mračna, pa se sa sigurnošću može reći da će ga crnogorska publika obožavati.

Dangerous Minds Records je etiketa iz Bara na kojoj su se među prvim izdanjima našli TZ Project, Forest People, H. Paul, Bojan Vukmirović, Aleja Sanchez i mnogi drugi. Ali to je za ovu etiketu samo početak, i u budućnosti nas očekuju originalne trake koje potpisuju TZ Project, Casual Treatment i TKNO, kao i remiksi za koje će se pobrinuti XHEI, Marla Singer i Oliver Kucera.

Send this to a friend