Berlinski tehno u svom pravom smislu svakako je ono što možete da očekujete od remiks izdanja koje stiže na FLASH Recordings.

Florian Meindl je u aprilu ove godine objavio album ʻCollideʼ koji predstavlja povezanost sa analognim zvukovima i stilovima. Novi remiks EP stiže sa pet novih remiksa i slušaoce vodi na mračno tehno putovanje.

Izdanje počinje remiksom trake ”All those moments”, koji je uradio poznati škotski producent Hans Bouffmyhre. Tvrd, sirovi zvuk kroz koji se prožima vokal originalne trake čini ovu traku savršenu za mračne atmosfere u klubovima.

Naredni remiks uradili su Alexander Kowalski i Mario Berger. Oni su grube organske elemente i kick koji karakterišu ”Orgon  produbili u svoju korist.

Dubspeeka potpisuje remiks numere  ”Sun & Rain”, u pitanju je deep tehno i melodična kompozicija sa vešto uklopljenim kickovima.

”Solitaire” remiks naredni je na izdanju, dok je njegov autor Electric Rescue. Pulsirajući tehno, kick i drum koji se razvijaju svakim trenom trake, i akordi koji se prožimaju čine je jedinstvenom. Svakako favorit na izdanju koji je savršen za pik tajm na podijumu.

Drugi remiks Florian Meindl-ove trake ”All those moments” uradio je Avgusto.  Prvo primećujemo da je zadržao jasan vokal, analogni drum i pojačao kickove i clapove. Napeta traka  koja Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Florian Meindl : Collide Remixes [FLASH Recordings]
9Konačna ocena
Send this to a friend