Novosadski klub Kafemat najavio je za večeras veliki Family Party.

Ekipa iza pulta nikad nije bila brojnija, a večeras dobru atmosferu i odabran zvuk za vas biraju imena koja predvodi Space Motion a pored njega ćemo čuti i Kid, Flyns, Zeljka Ninića, Fanatic Funk i rezidenta kluba Alex Subb.

Space Motion jedan je od najupečatljivijih producenata progressive žanra. Nakon uspešnih traka i remiksa koje smo čuli u setovima Black Coffee i Solomuna, i milionskog pregleda numere ‘Asia’Space Motion je nedavno objavio EP ‘Bonfire’ na kome je saradjivao sa japanskim dvojcem Siguiente Tecnologia.

Kada je didžejing u pitanju, Space Motion je poznat po afričkim i etno motivima koje uvek vešto provuče kroz svoje setove. Harmonični instumentali i zarazne perkusije praćene upečatljivim vokalima i melodijama ove subote u Kafematu povešće vas na misteriozno i opsesivno putovanje.

Kafemat se svakog vikenda pretvara u pravi noćni klub koji svojim gostima pruža nastupe vrhunskih di džejeva, vraćajući u modu kvalitetan provod dobre vibracije i groznicu subotnje večeri. Kao glavno mesto za okuoljanje iskusnih gradskih klabera i ljubitelja dobrog elektronskog zvuka pružiće vam neverovatno iskustvo uz dobar zvuk i đuskanje do ranih jutarnjih časova. 

Više informacija o žurci možete pronaći ovde ili na 062 107 77 77.

Send this to a friend