Ekskluzivno: Ben Klock i Ostgut Ton veče 9. juna u Beogradu

Nemački didžej i producent Ben Klock, nastupiće u Hangaru Luke Beograd 9. juna zajedno sa Tobias (live) i Somewhen u okviru Ostgut Ton večeri, potvrđeno je za The Clubber iz OstGut Booking-a.

Ben Klock jedno je od najznačajnijih imena na techno sceni današnjice, rezident je techno hrama Berghain, deo Ostgut Tona i vlasnik Klockworks etikete. Njegova potpuna posvećenost muzici najbolje se primećuje u njegovim nastupima u kojima nikoga ne ostavlja ravnodušnim jer je uvek spreman da pruži maksimum publici. Nedavno je, zajedno sa Marcel Dettmannom, potpisao 100. izdanje u katalogu etikete Ostgut Ton. Naš intervju sa Ben Klockom pročitajte ovde.

Ekskluzivno: Ben Klock i Ostgut Ton veče 9. juna u BeograduVeteran scene, Tobias Freund poseduje enciklopedijsko znanje o muzici koje mu je pomoglo da se profiliše kao artist. Originalnost i individualnost je ono po čemu je prepoznatljiv, te budite sigurni da nikada nećete čuti nešto slično njegovom setu.

Ekskluzivno: Ben Klock i Ostgut Ton veče 9. juna u BeograduSomewhen je deo mladje techno generacije u Berlinu koju pokreću dve tradicionalne teme karakteristične za ovaj žanr, futurizam i nostalgija. DJ i vlasnik etikete Somewhen, 2014. godine izdao je zapaženu traku “Kobalt” koja se našla na njegovom debi EP izdanju 9. Sudeći po njegovim izdanjima na etiketi SANA zaključujemo da je Somewhen konceptualni artist sa sofisticiranim i jedinstvenim muzičkim jezikom.

Više informacija uskoro i od samog organizatora.

Send this to a friend