Prvi kontigent Early Bird ulaznica za nastup italijanskog didžeja i producenta Sam Paganini-a pušten je u prodaju putem GIGS TIX mreže i Ticketvision po ceni od 890 RSD za regularnu ulaznicu i 1490 RSD za VIP i trajaće sve do 13. marta.

Sam Paganini, jedan od najboljih italijanskih didžejeva mladje generacije nastupiće na Beogradskom sajmu 31. maja na velikoj ‘Open Air’ Topljenje žurci.

Popularnost Sam Paganinija među domaćom publikom je ogromna s razlogom – ovaj italijan pušta muziku još od kad je bio tinejdžer, a njegove setove karaketiše moćan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’.

To što Paginini izdaje za etikete tehno legendi kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola govori dovoljno samo za sebe, a pritom je neizostavan gost na Drumcode (Beyer), Coocun (Vath) i Plus8 (Hawtin & Carola) večerima širom planete.

Redovan je za pultom mnogih značajnih evropskih klubova, uključujući i nezvaničnu tehno prestonicu Evrope – berlinski klub Berghain, ali i sve bitne festivale kao što su Awakenings, Tomorrowland, WMC Miami…

Send this to a friend