Najbolji svetski DJ, Dixon, razmrdava SKC 17. maja u okviru Stereotip serije žurki Stereotip, serija muzičko-plesnih manifestacija skovana u Zagrebu se posle dva događaja na neočekivanim mestima i u neočekivano vreme, na jedno popodne/veče seli u Beograd da predstavi svoj recept za dobar parti.

Domaćini Stereotipa su Marijan Felver, zagrebački DJ koji je dve decenije prisutan na andergraund elektronskoj sceni, DIXON, najbolji DJ na svetu po izboru nadaleko čuvenog Resident Advisor-a, i voditelj radio emisije Christallization, Kristijan Molnar, miljenik mlađe publike sa dobrim ukusom poznat po svojim all-nighterima pred prepunim plesnim podijumima. Njima će se u nedelju 17. maja za DJ pultom pridružiti rezident i jedan od ljudi koji su zaslužni za svetski uspeh kluba 20/44, Schwabe. Organizatori najavljuju otkrivanje ostatka lajnapa uskoro.
Manifestacija će početi u 17h u, na radost mnogih plesača, Studentskom kulturnom centru koji već duže vreme nije imao priliku da ugosti savremeni program okrenut elektronskom plesnom zvuku. Organizatori za Stereotip događaje biraju harizmatične prostore sa istorijskim značajem te su prva dva Stereotipa udomile nekadašnja bioskopska dvorana Mosor i jedna od najstarijih gimnastičkih sala na Balkanu Tucman.

The Clubber Vas vodi u nedelju u SKC na Dixona!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen) a nakon toga Vaše ime i prezime pošaljete na [email protected] ( U subject upišite ’’Dixon’’ ).

Dobitnici karata biće obavešteni putem mejla, a njihova imena biće na spisku na ulazu. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime na emial) Dobitnike objavljujemo u subotu! Hvala svima i srećno!

Vodimo Vas na najbolju žurku ovog meseca! :)Dixon, Petar Dundov, Kristijan Molnar i ekipa na Stereotip žurci u SKCu! <3

Posted by The Clubber on Freitag, 15. Mai 2015

Send this to a friend