Organizatori Sonus festivala objavili su raspored i program 6. izdanja, prema izboru fanova najboljeg hrvatskog festivala. Od 19.08. do 24.08, tokom pet dana i pet noći, u tri kluba na plaži Zrće, nastupiće više od 60 imena svetske elektronske scene i regionalnih DJ snaga.

Sonus je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18. 08. po prvi puta održati u NOA Beach klubu. Za muzički program na specijalnom otvaranju festivala biće zadužena svetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i Marianom Mateljanom.

Uz regularni program, održaće se i pet boat partija na brodovima koji će svaki dan festivala isplovljavati na Jadransko more i pružiti posetiteljima jedinstveno iskustvo uživanja u najkvalitetnijoj elektronskoj muzici u prelepoj prirodi, uz Enza Siragusu, D’Julz-a, Peggy Gou, Konstantina te Valentina Kanzyanija i Ian F-a.

Za vreme festivala održaće se i dva afterpartija, u utorak 21.08. uz Dixona I Richie Hawtina te već tradicionalni, after zatvaranja, na kojem će nastupiti Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, Rhadoo, Binh i Digby.

Za one najizdržljivije, za sam kraj festivala, u petak 24.08. navečer, ekipa “Keep on dancing” imaće party u novaljskom klubu Cocomo.

Na ovogodišnjem Sonusu, posetitelji će moći plesati uz setova Solomuna, Maceo Plexa, Marco Carole, Loco Dicea, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Jamie Jonesa, Seth Troxlera, Adriatique, Âme DJ, Dixona, Peggy Gou, Rødhåda, Pan-Pota, Charlotte De Witte, Nastie, Amelie Lens, Adam Beyera, Recondite-a, The Martinez Brothers, Tale Of Us i mnogih drugih.Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije festivalske ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od €90, putem online shopa  Ticketshop.rs.

Ulaznice za boat partije možete potražiti ovde.

Ulaznice za nulti dan – preparty 18.08. dostupne su na linku ovde.

Send this to a friend