Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Do kraja dana u prodaji će biti još samo 100 karata za najbrže, a ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tix-a ili naručiti na sajtu www.lovefest.rs.

Zbog nezapamćenog interesovanja za događaj i posetilaca koji dolaze čak i iz okolnih zemalja, Green Velvet će u subotu nastupiti u jednom od najvećih hangara Luke Beograd, koji produkcija festivala premijerno koristi za svoje događaje. U novom prostoru neće izostati ni specifična scenografija, a ovog puta za samo 100 najvatrenijih fanova Green Velveta kreiran je i poseban backstage, za koji se ulaznice i dalje mogu kupiti na blagajnama operatera ili na sajtu www.lovefest.rs.

Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom Cajmere, a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom Green Velvet posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, „Percolator“ i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada.

The Clubber, u saradnji sa organizatorima, deli karte za Lovefest Fire!

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da javno podelite (public share) post i ostavite svoje ime i prezime u komentarima posta na našoj facebook stranici. Nagradna igra važi do podneva. Dobitnici će biti izvučeni preko random.org. Srećno!

Vodimo vas na Lovefest Fire w. Green Velvet 14/04/2018!Ulaznice u pretprodaji su rasprodate, dok će ih na ulazu biti samo za 100 najbržih

Gepostet von The Clubber am Donnerstag, 12. April 2018

Send this to a friend