Poslednji vikend u martu u Kafemat se vraća beogradski di džej i producent Danijel Čehranov.  

Danijel Čehranov aka Last95 jedan od je predstavnika mladje generacije beogradskih DJ-eva i osnivač izdavacke kuce Last95 Records. Ovaj producent, pod alijasom Last95 postigao je jedan od najvećih produkcijskih uspeha na ovim prostorima, dosegavsi, sa svojim debitantskim izdanjem (Faceless EP/Last95 Records), prvo mesto na najprestiznijoj platformi za prodaju elektronske muzike – Beatport. Taj uspeh, praćen i daljim uspesima njegovih singlova (top10 Progressive House/Beatport) i kvalitet njegove produkcije, koji je rame uz rame sa svetskim zvezdama, obezbedio mu je mesto na Dance Areni na Exitu kao i čast da zatvori Main Stage Sea Dance Festivala.

U karijeri, bio je rezident svih relevantnih beogradskih klubova, gde ispred svih ističe legendarni klub The Tube i delio je pult sa imenima poput: Adriatique, Eelke Kleijn, Karmon, Guy J, Tube&Berger, Blond:ish, Metodi Hristov… Njegov cilj u budućnosti je da mu se kompletni setovi sastoje od njegove originalne produkcije i muzike domaćih producenata, a ono što će definitivno biti vetar u ledja je saradnja sa našim proslavljenim producentom Space Motion-om i pripajanje njegovoj izdavackoj kući Space Motion Records. Prvi rezultat te saradnje biće dostupan već 21. januara, a u pitanju je “Something More” EP, na kome je najveći akcenat na kolaboraciji sa frontmenom dobro poznatog benda irieFM – Vukasinom Markovićem i vodećom trakom “Something More”, a EP upotpunjuje i fenomenalan remix Space Motion-a i progressive house outro traka “Terra”.

Kafemat se svakog vikenda pretvara u pravi noćni klub koji svojim gostima pruža nastupe vrhunskih di džejeva, vraćajući u modu kvalitetan provod dobre vibracije i groznicu subotnje večeri. Kao glavno mesto za okuoljanje iskusnih gradskih klabera i ljubitelja dobrog elektronskog zvuka pružiće vam neverovatno iskustvo uz dobar zvuk i đuskanje do ranih jutarnjih časova.

Više informacija o žurci i ulaznicama možete pronaći ovde ili na 062 107 77 77.

Send this to a friend