Chelina Manuhutu 24. februara u Brankowu

Jedno od sve popularnijih imena na globalnoj elektronskoj sceni, Chelina Manuhutu poznata je po svojim, kako kaže, funky deep tech house setovima.

Prvi veliki nastup holandske didžej dame dogodio se u klubu Blue Marlin na Ibici 2011. godine, što je obeležilo početak njene karijere. Poslednje dve godine istakla se kao jedan od najpopularnijih didžejeva na Ibici, i puštala je u najboljim klubovima poput Pacha i Sankeys. Nastupala je na serijalima žurki koje su organizovali Solomun i Nic Fanciulli, dok je prošle godine imala preko dvadeset nastupa na Ibici i još oko osamdeset tokom 2016. godine.Chelina Manuhutu 24. februara u BrankowuNašla se na naslovnici Ushuaia Magazine koji je pisao o njenom životu. Chelina je u ovom intervjuu otkrila da potiče iz muzičke porodice, kao i da joj je stariji brat didžej što ju je uvek fasciniralo i uticalo da i sama to postane. Chelina je kao didžej i model saradjivala sa mnogim brendovima medju kojima su Carlsberg, Otumm Watches i Religion Clothing.

Pored klubova širom sveta, njeno ime se sve češće nalazi na listi izvodjača poznatih festivala poput Ulta Music, Off Sonar Week, Amsterdam Dance Event, Pacha Festival. Chelina Manuhutu će ove godine izdati i svoj prvi EP.

Chelina Manuhutu 24. februara nastupa u Brankowu, dok u nastavku možete poslušati njen miks za Ibiza Voice.

Send this to a friend