Posle spektakularnog prošlogodišnjeg nastupa na sajmu, nemački di-džej i producent Boris Brejcha se 24. novembra vraća u Beograd.

Novembarsko Topljenje rezervisano je za spektakularan Boris Brejcha SHOWCASE koji će se, osim u našoj prestonici, ove godine održati još u samo nekoliko gradova na svetu!

Specijalan audio-vizuelni događaj osmišljen je tako da će vas svojom scenografijom, 3D efektima i naravno jedinstvenim high-tech minimal zvukom potpuno izmestiti iz stvarnosti i lansirati u sasvim novi prostor.

Boris je još kao mali počeo da se interesuje za muziku svirajući bubnjeve, 2007. godine postaje poznat celom svetu kada je izdao trake „Die Maschinen Sind Gestrandet“; „My Love“ i „Lost Memory“ koje su ga proslavile. Nema tih mesta ili festivala na kojima nije puštao u svojoj desetogodišnjoj karijeri.

Tvorac je sopstvenog muzičkog žanra High-Tech Minimal, koji ustvari predstavlja kombinaciju minimal i electro zvuka i vlasnik je lejbla “Fckng Serious” koji je osnovao sa najboljim prijateljima Ann Clue i Deniz Bul sa idejom da šire dobru muziku širom planete.

Ulaznice za ovaj događaj po poklon ceni od 990 rsd su skoro rasprodate! Ulaznice možete kupiti na svim Eventim Serbia, GIGS TIX i DD Tickets biletarnicama  

Send this to a friend