Organizacija  ’’ Topljenje ’’ je prošle godine oborila mnoge rekorde kada su u novembru organizovali Boris Brejcha Showcase, uz podršku Heineken-a i ugostili više od 5 000 posetilacana raspordatom događaju u Hangaru Luke Beograd.

Ove godine će Beograd opet biti privilegovan kao  1 od  samo desetak svetskih gradova u kome će Boris Brejcha organizovati svoj show’’ Boris Brejcha in Concert ’’, takođe uz podršku Heineken-a. Ovo će ujedno i biti njegova svetska turneja povodom promocije novih traka tj. albuma.

Datum događaja je 30. Novembar a lokacija – Beogradski Sajam. Ostatak line up-a će činiti DJ postava sa Borisove izdavačke kuće ’’ FCKNG Serious“ : Ann Clue, Deniz Bul i Theydream.

Iz orgaizacije ne kriju entuzijazam i ističu da se EARLY BIRD karte uveliko prodaju : ’’ Velika nam je čast što je trenutno jedan od najtraženijih svetskih DJ-eva , Boris Brejcha, okarakterisao prošlogodišnji nastup kao možda najdraži njegov showcase do sada. Ove godine očekujemo još veći spektakl. Već 2 dana nakon objave događaja, ulaznice se kupuju velikom brzinom kako iz Srbije tako i iz regiona. Ovom prilokom apelujemo da kupite vaše karte na vreme pre daljih poskupljenja kao i pre totalne rasprodaje kapaciteta ! ’’

Early Bird karte možete kupiti po ceni od 1,090 rsd  za Regular i 1,590 rsd za VIP sektor. Prodajna mreža u Srbiji su biletarnice https://www.tickets.rs/ I http://www.gigstix.com/kao I online putemlinka :  https://bit.ly/2xDyzDv

Više informacija možete pratiti na Facebook Eventu

 

Send this to a friend