Specijalni gosti Samuel Kerridge i Gábor Lázár

U okviru svoje jednomesečne turneje u kojoj slavi rejvove u jedinstvenim industrijskim prostorima, Boiler Room će posetiti i Dragstor u kom će ovog petka publici širom sveta predstaviti rezidente ovog beogradskog kluba i dvojicu gostiju iz inostranstva, Gabora Lazara iz Mađarske i Samuela Kerridge-a iz Velike Britanije.

Na žurci koja će trajati dugo nakon što se kamere ugase ćemo od domaćih performera slušati Nenada Markovića koji nastupa pod pseudonimom 33.10.3402 i čiji setovi su zaštitni znak Dragstora, potom Filipa Xavi-ja sa kojim smo ispratili najbolje tehno žurke, i Kӣr-a i Svetlanu Maraš (Šehy Rashma) koji će nastupati uživo. Za veče će nas zagrejati Matej Rusmir.

Samuel Karridge je nastupao u Dragstoru pre dve godine i radujemo se povratku njegovog nemilosrdnog seta. Mađarski kompozitor Gábor Lázár će prvi put nastupati u Dragstoru i za kamere Boiler Room-a i predstaviti svoj jedinstveni zvučni arsenal u jednočasovnom lajvu.

Karte za ovaj događaj mogu da se kupe na blagajnama TICKETS.RS, kao i onlajn na sajtovima TICKETS.RS i Resident Advisor.

Send this to a friend