U subotu, 17.10.2015. klub Drugstore imao je priliku da ugosti britanskog tehno producenta i di džeja Blawan-a, najpoznatijeg po planetarnoj himni industrijskog tehna “Why They Hide Their Bodies Under My Garage?”. Fanovi ovog beogradskog kluba verovatno su se nadali sličnoj atmosferi kao prilikom nastupa Surgeona novembra prošle godine, s obzirom na intenzivnu saradnju koju dva umetnika imaju poslednjih nekoliko godina. Piše Filip Otović Višnjić

Pomenuta prošlogodinja žurka pamti se kao jedna od najboljih tokom cele sezone, a Blawan je već na samom početku ove postavio veoma visoke standarde. Jak, beskompromisni zvuk veoma prodorne i brze bitaže, koja je po svojoj brzini čak često bila i na granici da napusti tehno i pređe u neke druge žanrove prodrmali su beogradsku publiku do poslednje ćelije.

Sjajnu podršku pružili su domaći DJ-evi i rezidenti kluba Lag i Filip Xavi, prvi kao uvodnićar koji je namestio odličnu podlogu za zvezdu večeri, drugi zadužen za one najupornije i najizdržljivije.

Send this to a friend