Večeras u klubu Half muzička poslastica za sve zaljubljenike u kvalitetan zvuk. Better Be Nice Showcase obećava početak uzbudljivog septembra u novom omiljenom gradskom klubu.  

Better Be Nice je etiketa koja već godinama izdaje kvalitetan underground zvuk. Jedan od njenih predtavnika Dubphone je producent iz Bukurešta, koji od 2007. godine aktivno izdaje muziku za vodeće etikete, debitovao je na Ibici nastupajući u klubu Space Ibiza 2014. Nights.ro Awards najbolji rumunski portal elektronske muzike ga je nominovao u sledećim kategorijama: Najbolji rumunski DJ, Najbolja rumunska produkcija, Najbolji radio podcast i najbolji umetnik u usponu 2012, 2013, 2014. A ove subote imaćete priliku da ga ekskluzivno prvi put u Srbiji slušate u našem klubu.

Pored njega nastupaće i vlasnik Better Be Nice etikete – Bono Goldbaum koji već 15 godina svojim radom doprinosi sceni elektronske muzike. Radio je kao DJ i producent, kao organizator, menadžer, menadžer etiketa, remikser i aktivno je živeo širom sveta. Bivši DJ u poznatom klubu “Planetarium”, Beč [Austrija], takođe je svirao u klubovima i dešavanjima širom sveta sa velikim artistima kao što su Extrawelt [Cocoon Rec., Nemačka], Johannes Heil [Cocoon Rec., Nemačka], Dusty Kid [MFM], Popof [Form Music, Pariz] i mnogi drugi. Sa više od jedne decenije DJ iskustva, ovaj čovek zna šta radi. I radi to srcem i dušom.

Takođe tu je i sastav Sith iz Austrije, koji svoje početke beleže u underground klubovima Beča, a nedugo nakon toga preuzimaju vodeće klubove u Austriji. Uvek imaju svežu muziku koja se prostire od dubokih groovy linija preko funky techa do driving minimala.

Domaću podršku pružiće već dobro poznat rezident kluba Nemax.

Send this to a friend