Autarkic 10. juna u klubu Drugstore

Nakon velike žurke sa Crvenim sekirama, Chorbika nam 10. juna dovodi Autarkic, još jedno interesantno ime izraelske elektronske scene koje će imati priliku da se po prvi put predstavi beogradskoj publici u klubu Drugstore.

Nadav Spiegel je producent, pevač i tekstopisac iz Tel Aviva. Prepoznatljiv je po svom drugačijem pristupu elektronskoj muzičkoj sceni, trakama i editima. Njegov set opisuju kao prljavo, opsežno putovanje kroz klabing na sintovima, semplerima, ritam mašini i njegovim glasom.

Od 2014. izdaje trake za etikete poput Turbo recordings, DiscoHalal, Correspondant, Astro lab recordings i kreće da nastupa live širom sveta. Često sarađuje sa imenima poput Red Axes, Moscoman-a i Manfredasa. 2015. izlazi traka “Golden Shades” sa Red Axes-om, a 2016. oni izbacuju remiks njegove trake Rotation! Rotation! koja je ubrzo postala svetski hit, a ove godine, izašao je njegov nov album “I love you, go away!”

Žurka će se odvijati na dva stejdža, od kojih je glavni posvećen live nastupima. Pored Autarkica, na Live room stejžu nastupaju Mkdsl i Mangulica Fm, kao i nov elektronski trojac koji čine Bojana Vunturišević, Bambi i Marko. Oni će publici predstaviti, u skroz ekskluzivnom “klubskom” fazonu, nedavno objavljen album”Daljine” , omađijan pankom, tehnom i popom.

Na manjem, Chorbika stejdžu, program počinje već od 21h, a smenjivaće se imena: Años de danza y romance, Bikini, Slippery people, Vanja Bursać, brÅk i Rajko Ristanović (Music Reactions).

Early bird ulaznice po ceni od 500 RSD potražite u Nixon Caffe, Mišarska 7; Bivsi Bar, Kosovska 32 i ZLA SHTEK Smart & Grow Shop, Podzemni prolaz Albanija bb.

 

Send this to a friend