Retke su prilike kada u Beogradu možemo da vidimo da je apsolutno svaki posetilac žurke 100% fokusiran na zvuk koji nam predstavljaju ovakvi majstori. Mike Huckaby, standardno edukuje, Sebastian Mullaert bos izvodi jedan od najboljih live nastupa ikada u Srbiji, Deki Milićević setom priča priču dok Marina Perazić đuska, ne staje. Piše Momčilo Djokić

Malo smo zakasnili, propustili smo intro Vlade Janjića, ali smo svakako prisustvovali vrhunskom zagrevanju jednog od doajena domaće techno scene, Gordana Paunovića. Ne prevelika gužva i sama struktura publike naterala nas je da đuskamo od prvog trenutka.

Nakon Gordana, tačno sat vremena posle ponoći za dekove staje veliki Mike Huckaby koji je počeo nešto malo laganije, atmosferičnije, pomalo housy, ali je u drugoj polovini seta svakako dao beogradskim klaberima ono što najviše žele, tvrdo! Nakon dva sata maestralnog miksanja muzike sa vinila, svoj set završio je kultnom trakom od Ame ”Rej” što je bila sjajna uvertira za muzičko putovanje koje je sledilo.

U 3:00 časova, nakon gromoglasnog aplauza koji smo poklonili Majku, krenuo je live show koji je izveo Sebastian Muallert. Laganim introm uveo nas je u svoj live set koji je bio prepun najražličitijih varijanti sa svim i svačim. Iako nešto grublje nego što smo od njega očekivali, bilo je stvarno sjajno. Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je ovo jedan boljih live nastupa koje je srpska publika ikada čula, samim tim atmosfera je bila odlična.

Sat i po vremena nakon početka apstraktnog muzičkog putovanja, za dekove je stao naš Dejan Milićević. Tvrdo i nezaboravno. Ovaj čovek je još jednom opravdao tvrdnje svih domaćih klabera koji posle svakog njegovog nastupa, bez ustezanja, kažu da je on jedan od najboljih di-džejeva u ovom delu Evrope. Nema potrebe da budemo skromni.

Veliko hvala Apgrade organizaciji za sve spektakle koje su nam priredili. Izuzetno ozbiljna organizacija, ozvučenje, vizualizacije, šankeri… Sve u skladu sa visokim standardima na koje možete naići bilo gde u svetu, ali i dalje jedinstveno. Hvala i rejverima na vrhunskom vajbu, srešćemo se ponovo!

Fotografije Stefan Danilović
Send this to a friend