Mladi tehno umetnik iz Pariza, koji je ušao u svet elektronske muzike kao pasionirani kolekcionar vinila, posetiće Balkan 27. i 28. oktobra. Njegov Balkan vikend počeće nastupom u Sarajevu, nakon čega će u subotu svirati cele noći u legendarnom beogradskom klubu Drugstore.

Prvi od dva Antigonova nastupa tokom vikenda u regionu biće u Domu mladih (Amfiteatru) u Sarajevu, koji je deo Skenderija centra. Ovu žurku organizuje Decibel, a osim Antigona ove večeri nastupiće TKNO, Kristina Lalić i lokalni duo Six&Belly.

Erol i Amar to jest Six&Belly dostaviće intro set ove večeri. Oba di-džeja otpočela su svoje karijere 2000. godine vrteći i sakupljajući ploče, a pod ovim alijasom nastupaju i produciraju već nekoliko godina. Posle njih dekove će preuzeti TKNO. Tauten label boss i jedan od najpoznatijih srpskih di-džejeva i producenata sviraće pred sarajevskom publikom prvi put od kada je postao di-džej rezident Decibela. TKNO trenutno radi na organizaciji i promociji velikih tehno događaja širom Evrope i istovremeno proslavlja 40. izdanje svoje etikete Tauten.

Kristina Lalić će zatvarati veče, odmah nakon  Antigonovog dvočasovnog slota. Kristina se u Beograd doselila iz Kanade i pratila je svoju strast prema muzici u izboru karijere. Najpoznatija je po radu na emisiji Belgrade Clubbing i trenutno nastupa i bavi se produciranjem originalne muzike.

Ova Decibelova žurka u Sarajevu biće za ograničen broj ljudi, pa se preporučuje da nabavite svoju kartu na vreme. Sve tačne informacije o događaju mogu se pronaći na zvaničnom Facebook eventu.

All nighter u tehno katedrali

Nakon što je njegov Concrete kolega Francois X posetio Drugstore zbog all nighter seta, vreme je bilo da to učini i Antigone. U subotu, 28. oktobra, on će nastupati u glavnoj sobi tehno katedrale od 11 uveče. Ovaj nastup označiće početak njegove Drugstore rezidenture.

Ulaznice za dogadjaj po ceni od 700 RSD možete pronaći putem prodajne mreže Eventim. Sve što treba da znate o ovom događaju može se pronaći na Facebook eventu.

Antonin Jeanson to jest Antigone na čelu je francuske tehno scene, lider i mentor mlađim generacijama producenata i di-džejeva iz sveta elektronske muzike.

Njegovo prisustvo na scenu posebno je podržavano nakon objave EP-ja Forbidden Works na Zadigovoj etiketi Construct Re-form. Njegove moćne di-džej veštine osigurale su mu mesto na line up-ovima brojnih međunarodnih klubova i festivala, kao i petogodišnju rezidenturu u klubu Concrete. On osvaja publiku raznovrsnim i intenzivnim muzičkim selekcijama, što mu je donelo sjajnu umetničku reputaciju.

Njegov najnoviji EP Ostitano objavljen je na etiketi Token, nakon čega fanovi mogu da očekuju album u 2018. godini. Njegov poslednji nastup u regionu bio je na ovogodišnjem Exit festivalu, gde je puštao sa Francois X-om na 3 različite bine, pored ostalih – na legendarnoj Dance Areni.

Pogledajte kako je izgledao njegov nastup početkom godine u Dragstoru.

Send this to a friend