Andrew Meller: ‘TKNO i ja radimo b2b, tako da spremite nogice’

Andrija Antić se pojavio na sceni 2009. godine kao jedan od osnivača ReWire kolektiva čiji je rad obeležilo preko 60 izdanja i nastupi na Exit Festivalu tri godine zaredom. Pseudonim Andrew Meller pokrenuo je 2014. godine, i njime je već ostavio trag na globalnoj sceni zahvaljujući remiksu trake ‘Born Slippy’ koju su puštala i podržala imena poput Carl Cox, Nicole Moudaber i Paco Osuna. Producenta i didžeja koji stoji iza projekata Beat And Juice i Depth Perception, i člana Tauten ekipe, Andrew Meller-a sutra slušamo na prvoj PLAY žurci u Depou.

Kada si odlučio da je didžejing ono čime želiš da se baviš?

Došlo je samo od sebe, kao potreba. Okružen sam muzikom celog života 24/7. Puštanje kao i produkcija me ispunjava duhovno, stalno upoznaješ nove ljude, družiš se, provodiš i ono što je esencijalno, ne stariš.

Šta se kod tebe trenutno dešava?

Dosta nastupa, produkcije, druženja sa ljudima. Baš mi je lepo i drago. Okružen sam normalnim ljudima što je jako bitno.

Možemo li uskoro da očekujemo nova izdanja?

Trake su gotove i sada čekam. Znate i sami, dugo to sve traje, čekaš odgovor pa ako ne žele čekaš opet i tako u krug.

Gde te možemo čuti u narednom periodu?

Sledeće druženje zakazano je za 10.2. na PLAY žurci sa Deborom De Lukom, TKNO-m i John Belko-m i TAUTEN after party u klubu Underground.

Potom TAUTEN rodjendan u Drugstore-u gde ću nastupiti sa TKNO, SMT#NG, SUGAR LOBBY.

Zatim Three Dots sa Sharkyem 26.2. u Vinyl Bar-u u Beogradu i Privilege žurka sa Mark Anderssonom u Kragujevcu. Mart će biti baš vruć ali otom potom 🙂

Šta smatraš prekretnicom u svojoj dosadašnjoj karijeri?

Huh, bilo ih je više jer sam malo ekstreman više puta sam sve kretao iz početka ali recimo da je slučajni bootleg bio poslednja i najbitnija prekretnica.

Kakvi su tvoji planovi za dalju karijeru?

Puno rada i učenja kao i do sada.

Koja su tvoja očekivanja od predstojeće PLAY žurke?

Huh biće “vruće” premda je rasprodata 🙂

Šta posetioci mogu da očekuju da čuju od tebe i imaš li poruku za njih?

TKNO i ja radimo b2b ujedno biće to nas essential tako da spremite nogice \o/Andrew Meller: 'TKNO i ja radimo b2b, tako da spremite nogice'

Send this to a friend