Prošlo je nekoliko godina od kada su Allesandro i Federico Fogini iliti Mind Against zakoračili na scenu. Sve je počelo debi singlom  “Cagliostro” koji je imao neverovatne kritike, a nakon remiksa za WhoMadeWho, Róisín Murphy i PillowTalk, a zatim i debi EP izdanja  “Atlant” na Life and Death utemeljili su svoju reputaciju ozbiljnih artista.

Sutra ih slušamo na open air spektaklu na Sajmu, a ukoliko do sada niste nabavili ulaznice, trenutno ih po ceni od 1400 RSD možete pronaći na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, zatim win win shopovima i putem sajta DD tickets.

U nastavku možete pronaći pet stvari koje niste znali o Mind Against.

Braća Fogini su bivši rokeri, tj kako kažu počeli su da se bave elektronskom muzikom ali još uvek vole rock i indie, posebno The Doors, Queen, Pink Floyd. Omiljena pesma – Led Zeppelin “Stairway to Heaven”.

Kao Italijani koji već nekoliko godina žive u Berlinu, jednom prilikom su otkrili da im najviše nedostaje italijanska kuhinja. Iako su pronašli par dobrih restorana, otkrili su da nedostaje, kako kažu, “pravi italijanski dodir“.

Federico je strastveni kulinar.

Njihov moto – “Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova”.

Jednom prilikom su izjavili da ih najviše inspirišu vizuelne umetnosti, a posebno grafiti i murali, s toga im je artwork izdanja jako važan.

 

Send this to a friend