Jedan od najznačajnijih imena nove generacije na tehno sceni, Fabio Florido 29. i 30. aprila organizovao je dve  PLAYdifferently radionice u Turinu u Rimu.

Kako je Fabio Florido najmladji ambasador poznatog miksera Model 1 kompanije Richie Hawtina, bio je zadužen da ist predstavi na dva dogadjaja, nakon čega je usledila i žurka na kojoj je pokazao svoje veštine miksanja.

A nešto više o Model 1 i mogućnostima koje on pruža Fabio je otkrio u intervjuu za The Clubber:

Muzika kao umetnost je najbolji način koji imamo da podelimo koncepte, ideje i emocije. Kao i sa bilo čim drugim, muzika mora da evoluira kako bi mogla da zadrži generacije tokom godina, MODEL 1 mikser mi dozvoljava da ljudima u publici dam nešto što nikada ranije nisu čuli ili doživeli. Mogu da oblikujem frekfencije do kojih se bilo nemoguće doći do sada, kao i uklopim sve elemente trake na brži i intuitivniji način. Sveobuhvatno, zvuk je više homogen, dublji, i tako živopisan što mi definitivno pomaže da doprem do vibracija ljudi na direktiniji način. Svaki put kada dodirnem mikser koji je ispred mene, osećam se samopouzdanije.

Dvodnevno putovanje Fabio Florida sažeto je na snimku koji je sada objavljen, gledate ga u nastavku, dok će talentovani Italijan 10. juna nastupiti u Nišu na Naissus Festu.

Fabio Florido presents MODEL 1: Torino & Roma (IT)

On April 29th and 30th, I hosted two PLAYdifferently public demo & DJ Sets in Turin and Rome to complete my four-stop Italian tour. It was a pleasure to share my passion for MODEL 1 by demonstrating all the functions and capabilities of the mixer and, I’d like to thank everyone for the warm welcome and nice talks we had together. Gravity Records and Goodymusic thanks for the hospitality!Video credit: Federico Lanzini // UltraPulp https://www.facebook.com/ultrapulpstudio/ thanks to Around Interferenze#PLAYdifferently #MODEL1 #Ambassador #FabioFlorido #Around #Interferenze

Posted by Fabio Florido on Donnerstag, 1. Juni 2017

 

Send this to a friend