Apollonia, Henry Saiz, Mano Le Tough, Francesca Lombardo i drugi na Let’s Mix It Festivalu!

Svi vi koji ste sinoć bili na prvoj večeri Central Dance Eventa gde ste uživali u muzici koju su za vas birali The Martinez Brothers i Andrea Oliva, imali ste priliku da na ulazu vidite listu izvodjača koja vas očekuje na novom Let’s Mix It Festivalu koji će se održati tokom februara 2017. godine u Beogradu.

Let’s Mix It je novi koncept i brend organizatora tj. ekipe koja stoji iza niza najuspešnijih žurki kojima ste prisustvovali proteklih godina. Njihov cilj nije da ponude još jedan festivalal u nizu već žele da domaćoj publici na jedinstven način predstave nešto sasvim novo kod nas o čemu ćemo detaljnije pisati uskoro.

Ono što nas svakako najviše raduje i što nam je trenutno u fokusu jeste lista pažljivo odabranih izvodjača medju kojima su Apollonia, Baikal, Henry Saiz (live band), Mano Le Tough, Francesca Lombardo, iO (Mulen), Isolee, Janeret, Johannes Brecht, Sonja Moonear, The Driffter, Varhat i druga imena koja sa nestpljenjem očekujemo da budu dodata na ovaj fanstastični spisak.

Let’s Mix It festival počinje 15. februara kada očekujemo veliku žurku otvaranja na kojoj ćemo slušati popularni francuski trio Apollonia, dok nastavak festivala sledi 23. , 24.  i 25. 2. 2017. gde ćemo uživati u žurkama na više stejdževa i više različitih lokacija, a očekuju nas  i super pogodnosti oko ulaznica u šta ćete imati prilike da se uverite uskoro.

Vidimo se večeras na drugoj večeri Central Dance Eventa u Magacinu Depo, sa nama su
Guy J, Guy Mantzur, Khen i drugi, uz čiji zvuk ćemo uploviti u Novu 2017. godinu! Srećno!

KOMENTARI